WIE

Veranderen met Succes is een netwerk van bevlogen professionals die dezelfde visie op veranderen en ontwikkeling delen en die een voorliefde hebben voor het (hoger) onderwijs.

We werken als procesbegeleider, adviseur, interim- of verandermanager en facilitator in het onderwijs. Wat ons verbindt is onze benadering van verandering. Wij geloven dat goede procesbegeleiding, op basis van een nieuwsgierige, onderzoekende benadering, organisaties verder kan brengen. We belichten wat werkt en wat energie geeft, waarbij we ook de schaduwkanten erkennen en er tegengeluiden mogen zijn. Het activeren en vergroten van de kracht in mensen, teams en organisaties zorgt voor daadwerkelijke verandering en resultaat. Veranderen met Succes betekent het werken met eerdere successes als bouwstenen voor verdere ontwikkeling. En ook succesvol veranderen, met èchte resultaten.

big-feat-images-max-bell-team.jpg
Max Bell
onderzoek en kwaliteitsevaluaties 
  • LinkedIn Social Icon

Vele opleidingsinstituten voorzien we van continu inzicht in de ervaringen en verwachtingen van hun studenten en andere stakeholders. Inzicht waarmee men direct aan de slag kan om onderwijs en diensten te verbeteren.

Virginie%2520Donker_edited_edited.jpg
Virginie Donker 
kwaliteitsadviseur
  • LinkedIn Social Icon

Mijn aanpak start bij uw behoefte: van daaruit begeleid ik diagnose-, ontwikkel- of implementatievraagstukken. Geef ik leiding aan projecten of programma's, gericht op verandering. In het bijzonder draag ik bij aan de ontwikkeling van kwaliteitsmanagement op een wijze die passend is voor uw organisatie. Zowel mens (proces)- en resultaatgericht, gericht op het realiseren van organisatie- en kwaliteitsdoelstellingen. Uitgangspunt: samen ontdekken wat goed gaat, als basis voor de benodigde veranderkracht.

IMG_1032 (3).JPG
Florent Meier
strategisch adviseur, veranderbegeleider
  • LinkedIn Social Icon

Verandering laat zich niet opleggen. Wel kun je het proces, waarin mensen zelf veranderen, begeleiden. En als je verandert op basis van eerdere successen weet je dat het werkt en dat mensen er mee aan de slag willen. 
Mijn kracht ligt onder andere in het overbruggen van verschillende lagen in de organisatie, van bestuursniveau tot werkvloer.

“Samenwerking begint met oprechte interesse in de ander.”

Maarten pasfoto.jpg
Maarten Thissen
facilitator, trainer, onderwijsmanager 
  • LinkedIn Social Icon

Mijn missie is om mensen meer te laten leren, betere beslissingen te laten nemen en meer resultaat te boeken. Ik kies voor een persoonlijke benadering, geef mensen aandacht en laat ze weer plannen maken voor de toekomst. In mijn werk combineer ik mijn liefde voor leren, onderwijs en technologie.

 

“Weerstand is ook betrokkenheid”